Vakuum varmebehandlingen

21-04-2020

Hva er vakuum varmebehandling prosessteknologi?

Refererer til en ny type varmebehandling teknologi som kombinerer vakuumteknologi og varmebehandling teknologi. Blant dem, vakuummiljø i hvilket vakuum varmebehandling ligger refererer til en atmosfære miljø som er lavere enn en atmosfære, inkludert lavt vakuum, middels vakuum, høyvakuum, og ultra høy vakuum. Derfor vakuum varmebehandling faktisk hører til atmosfæren regulert varmebehandling.

Custom Kobber Deler

Vakuum varmebehandlingsmidler som hele og en del av varmebehandlingen blir utført under vakuum. Vakuum varmebehandling kan oppnå nesten alle varmebehandlingsprosesser som kan være involvert i vanlig varmebehandling, men kvaliteten av varmebehandling er sterkt forbedret.

Sammenlignet med vanlig varmebehandling, vakuum-varmebehandling behandlingsteknologi kan samtidig oppnå noen oksydasjon, ingen dekarbonisering, ingen karburisering, kan fjerne fosfor rester på overflaten av arbeidsstykket, og har den effekt at avfetting og avgassing, slik at det oppnås en lysende flate renseeffekt.

Påføring av vakuum varmebehandling produksjonsteknologi

Faktisk ble vakuum varmebehandling prosessteknologi brukt tidligere i verden. I 1968 Hayes Company i USA og Japan Vacuum Research Institute suksessivt utviklet vakuum quenching olje og vannbaserte lukk medier. Derfor har den vakuumavkjølings teknologi har utviklet seg raskt i varmebehandlingsindustrien. Fra enkeltkammer ovn til kombinasjons- maskin gruppe, fra generell vakuum quenching til høytrykks-gass quenching, vakuum bråkjøling i vann, vakuum-carburizing, vakuum carbonitriding, og flere ko-infiltrering.

Custom Bronse Deler

Etter tiår med innsats i Kina, har produsentene av vakuum ovner kraftig forbedret sin design, produksjon nivå og kvalitet. Bruken av husholdnings vakuum utstyr for å erstatte importerte vakuum utstyr har gradvis øket, og derved redusere produksjonen av enheter. Kostnaden gjør anvendelsesområdet av vakuumvarmebehandling raskt ekspandere.

Prosessen prinsipp av vakuum varmebehandling

Drar nytte av de fase-transformasjons egenskapene av metaller i en vakuum-tilstand, under et vakuum i 0,1 MPa forskjell fra atmosfærisk trykk, er det ingen endring i termodynamikken og dynamikken i fast fase transformasjon. Ved utforming av vakuumvarmebehandlingsprosessen spesifikasjonen, kan det være basert på prinsippet om solid-state faseendring under normalt trykk, og kan referere til data av forskjellige typer av vev transformasjon under normalt trykk.

Samtidig, under virkningen av vakuumavgassing, de fysikalske og mekaniske egenskaper av metallmaterialer kan forbedres. Ved oppvarming under vakuum, vil elementene på overflaten av arbeidsstykker av metall fordampe. Graden av vakuum som kreves for metallet for å tilveiebringe en ikke-oksyderende oppvarming, rensing overflate, og mindre oksydasjon og mindre desorpsjon.

Karakteristika for vakuum varmebehandling produksjonsteknologi

1) Fordeler med vakuumvarmebehandling

Vakuum varmebehandling er et bredt spekter av ikke-oksidasjonsvarmebehandling teknologi som kan gå hånd i hånd med en kontrollert atmosfære. Det er også en av de viktigste tegnene på avansert nivå av nåværende varmebehandling produksjonsteknologi. Vakuum varmebehandling kan det ikke bare oppnås den ikke-oksidasjon og dekarburisering av ståldeler, men også produksjon av forurensningsfri og mindre forvrengning av arbeidsstykket, slik at det også tilhører kategorien av ren og presisjon produksjonsteknologi. I dag har det blitt en uerstattelig avansert teknologi i verktøyet og mugg produksjon.

messing deler komponenter

2) Mindre forvrengning av arbeidsstykket i vakuumvarmebehandlingsprosessen

I henhold til norske og utenlandske erfaring, er den forvrengning av vakuumvarmebehandling av arbeidsstykket bare en tredjedel av den saltbad oppvarming og bråkjøling. Det er av stor betydning for å studere vakuumoppvarmingsmetoder av forskjellige materialer og deler med ulik grad av kompleksitet og forvrengnings lovene under forskjellige avkjølingsbetingelser, og bruk datasimulering til å fremme den vakuum-varmebehandling teknologi. Når vakuum-oppvarming, normalt trykk eller høyt trykk luftkjøling bråkjøling, har jevnheten av luftstrømmen en stor innflytelse på den hardere effekt og kvalitet dispersjon av delene. Det er av stor betydning for å forbedre strukturen av ovnen ved hjelp av datamaskinsimuleringsmetoder for å studere luftsirkulasjon lov i ovnen.

Custom Kobber Deler

3) Vakuumvarmebehandling ovn

Moderne vakuum varmebehandlingsovner refererer til kaldveggovner som kan utføre vakuum oppvarming av komponentene og deretter slukke i olje eller i atmosfæriske og gass under trykk. Forskning og utvikling av denne type utstyr er en omfattende, tverrfaglig og involverer mange vitenskapelige og teknologiske felt.

I feltet av verktøy og form materialer, er anvendelse av vakuumvarmebehandling meget lovende. De fleste verktøystål for tiden oppvarmet i et vakuum og deretter avkjølt og behandlet i en gass. For å oppnå tilfredsstillende mekaniske egenskaper på overflaten og innsiden av arbeidsstykket, må vakuumhøytrykksgass quenching teknologi benyttes. I dag har trykket av vakuumgass bråkjøling i verden økte fra 0,2 MPa, 0,6 MPa til 1-2 MPa eller til og med 3 MPa. Derfor, er den gradvise stigning av kjølegasstrykket i høytrykksgassen quenching vakuumovn en viktig utvikling trend.

Få den siste prisen? Vi svarer så snart som mulig (innen 12 timer)

Personvernregler