Installasjons- og vendemetode for eksentriske deler

27-09-2020
  1. Dreie eksentrisk arbeidsemne med fire-kjeve enkeltvirkende chuck

Eksentriske arbeidsstykker med liten mengde, kort lengde og komplekse former kan dreies på en fire-kjeve-chuck.


2. Dreie eksentrisk arbeidsemne med tre-kjeve selvsentrerende chuck

Denne metoden er egnet for behandling av eksentriske arbeidsstykker med store mengder, kort lengde, liten eksentrisitet og lave presisjonskrav. Når du klemmer arbeidsstykket, skal det tilsettes en pakning til en av den tre-kjeve selvsentrerende chucken.


3. Dreie eksentrisk arbeidsemne med dobbel chuck

Denne metoden er egnet for behandling av eksentriske arbeidsstykker med kort lengde, liten eksentrisitet og stor mengde. Før prosessering bør eksentrisiteten justeres. Rørgjengebenken bruker først en maskinert dorn som skal festes på den tre-kjeve selvsentrerende chucken for brønnkorreksjon; rørtråddreiebenken justerer deretter den fire-kjeve enkeltvirkende chucken for å forskyve dornens sentrum av arbeidsstykkets eksentrisitet; Rørtråddreiebenken kan klemme arbeidsstykket for bearbeiding etter at spindelen er fjernet. Fordelen med denne metoden for rørgjenging av dreiebenk er at eksentrisiteten bare må korrigeres en gang i en mengde arbeidsstykker. Ulempen er at de to chucene overlapper hverandre og stivheten er dårlig.


4. Dreie eksentriske arbeidsstykker med frontplate

Denne metoden er egnet for maskinering av eksentriske arbeidsstykker med korte lengder, store eksentrisiteter og lave presisjonskrav.


Før du bearbeider det eksentriske hullet, må du først behandle den ytre sirkelen og begge ender av arbeidsstykket til kravene, tegne posisjonen til det eksentriske hullet på endeflaten, og deretter bruke trykkplaten til å jevnt klemme arbeidsstykket på blomsterplaten, og Bruk nåleplaten til å kalibrere og trykk på. Den kan snus tett.


5. Dreie eksentrisk arbeidsemne med eksentrisk chuck

Denne metoden er egnet for prosessering av mer presise delvise LI-deler som korte sjakter, skiver og hylser. Rørtråddreiebenken har fordelene med praktisk klemming, garantert behandlingskvalitet, høy presisjon og sterk allsidighet.


6. Dreie eksentriske arbeidsstykker med to sentre

Denne metoden er egnet for behandling av lange eksentriske arbeidsstykker. Før bearbeiding skal hovedhullet til midtpunktet og midthullet til det eksentriske punktet trekkes i de to endene av arbeidsstykket, og midthullet skal bearbeides av rørtråddreiebenken, og deretter fremre og bakre sentre kan brukes til å holde den for sving.


Hvis eksentrisiteten til den eksentriske akselen er liten, kan den forstyrre det viktigste senterhullet når du borer det eksentriske senterhullet. På dette tidspunktet kan prosessbordet økes, det vil si at lengden på arbeidsstykket utvides til dybden av de to midtre hullene. Når du behandler rørtråddreiebenker, kan du først gjøre emnet til en optisk akse, deretter vri senterhullene i begge ender til lengden på arbeidsstykket, og deretter tegne den eksentriske senterhullinjen, bore det eksentriske senterhullet og vri det eksentriske aksel.


7. Dreie eksentrisk arbeidsemne med spesiell armatur

Denne metoden er egnet for eksentriske arbeidsstykker med høye krav til maskineringsnøyaktighet og store partier.


Før bearbeiding skal den tilsvarende eksentriske akselen eller den eksentriske hylsen behandles i henhold til eksentrisiteten til arbeidsstykket, og deretter skal arbeidsstykket sentreres på den eksentriske hylsen eller den eksentriske akselen for dreining.


Få den siste prisen? Vi svarer så snart som mulig (innen 12 timer)

Personvernregler