maskinering

03-03-2020

1. Slå

Hvorfor er fabrikken kalles en workshop? Nøkkelen til å være dreining av arbeidsstykkene som skal behandles, og deretter bringe den lineært bevegelige verktøy nær dem for å skjære den overflate av arbeidsstykket.

CNC maskinering

Først blir arbeidsstykket fast på maskinen ved hjelp av en chuck. Deretter blir arbeidsstykket roteres med høy hastighet ved hjelp av motoren, og hastigheten kan styres manuelt i henhold til våre prosesseringskravene. Deretter kan du begynne å kontrollere verktøyet for å skjære på overflaten av arbeidsstykket, som kalles å kutte. Vanlige snu verktøy er ofte laget av high-speed stål eller hardmetall. I de senere årene, keramiske verktøy og kunstig diamant verktøy på markedet har også vært mye brukt. Forskjellige form dreieverktøy kan oppfylle forskjellige prosess krav:

snu

I tillegg til den ytre overflate, kan det boreverktøy som brukes i dreiefullende den indre overflaten hvor arbeidsstykket allerede har hull.

fresing

2.Milling

CNC maskinering

Det er også en roterende maskineringsmetode, men fresen roteres.

Det finnes to typer relativ bevegelse metoder i tradisjonell fresing. Det ene er å låse arbeidsstykket som skal bearbeides, slik som vist i figuren ovenfor, og det er helt avhengig av fresen for å rotere og oversette av seg selv; og den andre er vist i figuren under. Ved ganske enkelt å gjøre en roterende bevegelse, kan arbeidsstykket bevege seg i tre retninger: fremover, bakover, til venstre og høyre, og opp og ned.

Fresen er et flerbladet verktøy. I hvert maleprosessen, idet hver skjærekant av fresens deltar i skjære bare en gang, og resten av tiden er gunstig for varmespredning. På denne måten skjæreeffektiviteten til freskutteren er høyere enn den for en enkel gjennomgang dreie verktøyet. Freser med forskjellig form kan fullføre behandlingen av forskjellige plan, trinn overflater, spor og hulrom. Og freseforbruket under fresing er sammensatt av fire faktorer: skjærehastighet, foringsmengde, tilbaketrukne skjære mengde (fresedybde) og sidekuttemengde (fresebredde).

Flere vanlige målemetoder

snu

Flere vanlige cutter typer

fresing

3.Planing

CNC maskinering

Den virkemåte av planende behandling er klar på et øyeblikk. Enkel frem-og-tilbake bevegelse har ekstremt lav produksjonseffektivitet sammenlignet med dreining og fresning. Men på grunn av den enkle struktur og praktisk bruk av utstyr og verktøy, det er fortsatt brukes til å gjøre overflaten ru arbeidsstykker.

4.Grinding

snu

Sliping er bruk av slipeverktøy, slik som slipeskiver og belter for å skjære den overflate av arbeidsstykket. I dagens maskinering, kan slipehodet integreres i maskinering sentrum av en CNC fresemaskin med stor modenhet.

5.Tooth overflate behandlingen

fresing

Tannoverflaten behandling er en ny bearbeidingsmetode. Denne behandlingsmetode er delt inn i to kategorier: den ene er den formingsmetode, og den andre er den formingsmetode. Formefremgangsmåten anvender hovedsakelig en vanlig fresemaskin for behandling. Verktøyet er en formings fres, noe som krever to enkle danner bevegelser: dreiebevegelse og lineær bevegelse av kutteren. Den vanlige maskiner for behandling av tannoverflaten av formingsmetode er tannhjuls hobbing maskiner, utstyr, etc. formere

6, kompleks overflate prosessering

CNC maskinering

For maskinering av komplekse flater, CNC-maskin verktøy kommer til nytte. Skjæreprosessen med tredimensjonale flater inntar hovedsakelig kopifresningen og NC målemetoder eller spesielle bearbeidelsesmetoder. Kopier fresing må ha en prototype som en mester. Under bearbeidelsen det kuleformede profilering hode berører alltid prototypen flate med et visst trykk. Bevegelsen av profileringshode er transformert til en induktans, og behandlingen forstørres og styrer bevegelsen av de tre akser i fresemaskin for å danne en bane av skjærehodet langs den buede overflaten. De fleste freser bruke ball-end freser med kontur radius. Ankomsten av NC teknologi har gitt en mer effektiv metode for overflatebearbeiding.

7. Andre produksjonsteknologi

snu

bore~~POS=TRUNC prosessen~~POS=HEADCOMP

Ved boring på en bormaskin, generelt, bør bore utføre to bevegelser samtidig: hovedbevegelsen, det vil si, den roterende bevegelse av bore om aksen (skjærende bevegelse); hjelpe bevegelse, det vil si, den lineære bevegelse av bore langs aksen mot arbeidsstykket (matebevegelsen), ved boring, hovedsakelig på grunn av feil i strukturen av borkronen, noe som påvirker kvaliteten av behandlingen, er behandlingen nøyaktighet generelt under IT10 nivå, er den overflateruhet om Ra12.5μm, som er grovmaskinering.

fresing

Multi-akse CNC maskinerings

Flerakset NC maskinering kan styre kobling av mer enn 4 koordinataksene på samme tid, som kombinerer funksjonene for eksempel NC fresing, NC kjedelig, og NC boring. Etter at arbeidsstykket er fastklemt på en gang, kan den maskineringsoverflaten freses, kjeder, og boret. Behandler effektivt unngår posisjoneringsfeil forårsaket av flere installasjoner, kan redusere produksjonssyklus, og forbedre behandlingen av nøyaktighet.

Metal electrodeposition

Elektrolytisk utfelling av metall er en prosess for dannelse av et metall-lag på den faste overflate ved elektrolytisk metode, det vil si reduksjonsreaksjonen av metallioner på katoden i elektrolysecellen og prosessen med electrocrystallization. Hensikten er å forandre overflateegenskapene til faste materialer eller for å fremstille metallmaterialer med spesifikke sammensetninger og egenskaper.

CNC maskinering

induksjonsoppvarming

Induksjonsoppvarming: Arbeidsstykket er plassert i en induktor. Induktoren er vanligvis en hul kobberrør med middels eller høyfrekvent vekselstrøm (300-300000Hz eller høyere). Generering av et vekslende magnetisk felt frembringer en indusert strøm av samme frekvens i arbeidsstykket. Denne induserte strøm blir ujevnt fordelt på arbeidsstykket, kraftig på overflaten, men svak på innsiden, og nær null i hjertet. Bruk av denne skinneffekt, kan gjøre overflaten av arbeidsstykket varmen raskt, stiger overflatetemperaturen til 800-1000 ℃ i noen få sekunder, og kjernetemperaturen stiger meget lite.

snu

sveising prosessen

Det grunnleggende arbeidsprinsipp for elektrisk sveising, er at etter at spenningen på 220V eller 380V er slått på, blir spenningen reduseres med reduksjonsventilen i den elektrisk sveiseapparat, økes strømmen, og den elektriske energi som frembringer en stor bue varme til å smelte elektroden og stål, og elektrode smelter til å føre til høyere integrasjon.

fresing

Få den siste prisen? Vi svarer så snart som mulig (innen 12 timer)

Personvernregler