Anti-deformasjon tiltak for store tynnveggede deler

25-08-2020

Hovedproblemet med å behandle tynnveggede deler er fenomenet med materialdeformasjon under behandlingen. Hvis plastisk deformasjon finner sted, at materialet ikke kan bearbeides videre. I det følgende vil analysere den anti-deformasjonsprosessen av store tynnveggede deler i detalj og foreslå mottiltak.

store tynnveggede deler

Figur 1 Skjematisk av behandling av emner og boring posisjoneringshullene

Behandler før forbedring

En stor-skala tynnvegget del som har en ytre størrelse på 2200 mm x 1650 mm x 70 mm og en veggtykkelse på 2 til 0,1 mm vil bli beskrevet som et eksempel. Omrisset funksjoner er "åpne", den spesifikke prosesseringstrinn er vist i figurene 1 til 4.

Anti-deformasjoner tiltak

Figur 2 Skjematisk fremstilling av skrubbing indre hulrom i baksiden

Forbedret anti-deformasjoner tiltak for verktøy inventar

Handling ett:

Design vakuumet ligaen for forsiden og baksiden maskinering. For å gjøre det fremre og bakre sider av vakuumfastspenningsanordningen overens plane dimensjonene på hulrommene i grovmaskinering overflate og for å samvirke nøyaktig, er det tredimensjonal digital modell av de gjenværende ull Deler etter simulering som er lagret i modulen av CATIA. Lag en cgr fil format, og deretter bruke den sammenstillingsmodul for å importere verktøy design modul for analyse og sammenligning for å kontrollere tilpasningen av vakuum inventar og deler på begge sider.

behandling av tynnveggede deler

Figur 3 Skjematisk diagram av fremre del behandling

store tynnveggede deler

Fig. 4 Skjematisk diagram av omvendt maskinering av deler

Mål to:

De tre posisjoneringshullet knaster utformet i den fremre behandling fiksturen, er posisjoneringshullet φ12H7, en posisjoneringshullet er i midten av den "åpne" form, og de to andre hull er plassert i forlengelsen av den "åpne" form. Side trekant, er tre-punkts posisjonering stabil.

Anti-deformasjoner tiltak

Figur 5 foran og bak perspektivskisser av deler

Utforme tre posisjoneringshullene på vakuumfastspenningsanordningen på den motsatte side, φ20H7. Posisjoner koordinatsystemer på både for- og baksiden er satt på det sted hvor de to hullene er sentrert. Hensikten er å gjøre det lett å finne den riktige posisjoneringen under behandlingen, og det er ikke lett å fremstille offset posisjonerings forskjeller. Delene er deformert. Det er enkelt å justere posisjoneringen, og også justerer delene. Mindre deformasjoner, mellom φ12 og φ20 posisjoneringshullene.

Handling tre:

Et spor med en dybde på 10 mm og en bredde på 30 mm er utformet på kontaktdelen av armaturen og den del form, slik at når formen av delen er behandlet med pendelen, kan verktøyet nå bunnen av delen til helt oppfyller de krav til behandling for å skjære den overflate størrelsen på den krumme flate.

behandling av tynnveggede deler

Figur 6 venstre side av en del

Etter testing, må standarden flathet av verktøy møte nøyaktigheten kravet på 0,02 mm. På grunn av den store deler, ventilasjonshullene må være utformet som φ14 hull. Den tettende spor er utformet som et halvsirkelformet spor med en dybde på 5,5 mm og en bredde på 6 mm, og det må oppfylle de tettende krav.

store tynnveggede deler

Figur 7 foran og bak bearbeidingseffekten

Cutting prosessen:

HSK varmekrympbar verktøyholder ed for høyhastighets skjæring. Etter at verktøyholderen er installert, er en dynamisk balanse test utført. Når du velger belagte karbid verktøy, for å unngå overheng av verktøyet og vibrasjon, et verktøy med et kort overheng så mye som mulig.

Anti-deformasjon behandling prosess

Prosessarrangementet kan vurdere blanking, skrubbing, semi-etterbehandling, og etterbehandling som en helhet, og utforme en rimelig anti-deformasjon behandling prosessplan for å optimalisere den totale prosessen.

Anti-deformasjoner tiltak

Figur 8 viser et skjematisk riss av frontpartiet behandling

Programmeringen strategi benytter grovmaskinering og blanking sammen for å vurdere å fjerne et konstant volum og kutte ut av formen ved bruk av maskinen på baksiden. Semi-maskinering og etterbehandling bruk konstant fresing for å kutte tykkelse konstant, og deretter bruke simuleringen behandling programvare for å utføre teoretisk programmering registrering og optimalisering, optimalisere overheng lengden av verktøyet, optimalisere skjære bredde og dybde, spindelhastighet og den selve prosessparametere av matehastigheten for å forbedre behandlingen effektivitet og unngå feil behandling, kan programmet være mer perfekt og korrekt, og behandlingen prosessen kan fullstendig kontrolleres for å oppnå de standarder for sikker, effektiv og høy kvalitet på serieproduksjon .

Den store tynnveggede deler anti-deformasjon produksjonsteknologi som produserer ferdige produkter fra den totale materiale. Det er rimelig anti-deformasjoner ligaen parametere, anti-deformasjoner prosessordninger og programmeringsstrategier. Hensikten er å redusere deformasjonen av tynnveggede bygningsdeler og forbedre behandlingen kvalitet.

behandling av tynnveggede deler

Blant dem, to sett med anti-deformasjon inventar og tre hull feilsøking metoder. Metoden for å finne den riktige prøve raskt avgjøre den korrekte posisjon av den del på verktøy og fjerne mengden av deformasjon som genereres av den del under behandlingen. Simuleringen og optimalisering av beregningsprogrammet er verifisert av gjennomføringen. Den anti-deformasjon teknologi er rimelig, operasjonen er enkel, og det kan oppfylle produktkvalitetskrav.

Få den siste prisen? Vi svarer så snart som mulig (innen 12 timer)

Personvernregler